Friday, June 17, 2011

nahh.. rasekan!!

A’kum sume! Nie mia nk cite sket. Kalo tak nak bace, xpe. Mia still nk cite gak! haha ;p
Tadi mia gy times square ngan kakdek. Ktorg bershopping & bejalan sungguh2 la sampai ptg, lpas kedua ibubapa call byk kali soh balek, barulah ktorg balek.. seperti biase, monorail kt station imbi tu kn ramai bebenor org kn? Especially time petang.. so sume org pon beratur lah dgn penuh disiplin..
First monorail sampai,, ramai gle org kt dalam train tu. So org kat lua ni x dpt nk masok pon.. second monorail datang,, time tu ade 2 org cina kurus kering kt depan mia taw. Kakdek ade kt blakang mia. Ktorg da ready sungguh nk bertarung bermati-matian ! tibe2,, ade sorg pakcik melayu yg tinggi & gemok pakai tshirt maroon tibe2 muncul dari tepi, & tolak cina2 kurus tu.. dgn muke bongkak, die dapat masok train dulu!
Hati mia pon membara-bara lah!! Mia tolak cina dpn mia tu, mia saje nk kasi pakcik gemok tu terhimpit. Pastu, mia x puas ati agy. Mia selit2kn tangan mia yg agak kurus ni, celah2 cina tu.. mia CUBIT lemak pinggang pakcik tu dari belakang !! hahaha! die tekejot,, pastu die toleh blakang taw ! alaaa,, tp kalo dlm sempit2 camtu, tambah badan die yg x kurus tu, brape darjah je kepala die mampu toleh kn ? haha. Mia senyum2 je sampai ke Kl Sentral… kakdek tye nape happy sgt,, tp mia x brani cite time tu. Mia takot pakcik tu dngar, pastu die cubit mia balek! Hahaha.
Kalo pakcik tu bace entry nie, mia harap pasni die insaf lah. Laen kali beratur lah kalo nk naek train okay?? Padan muke… Bluekkkkk!! ;p

2 comments:

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

mia sengaaalll! hahahahha. boleh kau cubit lemak pakcik tuuu! XD

miasara said...

hehe.. alhamdulillah,, aku boleh.. hahaha :D